‹ Takaisin

TecAlliancen huolto-ohjelmat ja korjausohjeet osana ADAa

TecAlliance on yksi suurista autoalan jälkimarkkinapalveluiden toimittajista. Tavallisesti TecAlliance  näkyy korjaamon arjessa siten, että tavarantoimittajat osaavat tarjota TecAlliancen tietojen perusteella oikeaa osaa huollettaviin autoihin.  

TecAlliance on datatoimittajana myös ADA BASE -ohjelmaversiossa, jonka kautta löytyvät autojen huoltojen sisällöt töineen ja varaosineen sekä ohjeajat. Lisäksi on saatavilla myös korjausohjeet ja kuvat auttamaan korjauksissa. TecAlliancen tiedot voit ottaa osaksi ADA LITE tai ADA BASE -järjestelmää sekä omana kokonaisuutenaan. Korjausohjeet sisältävät myös erilaiset takaisinkutsu- ja takuukorjauskampanjat.

Keskity töiden tekemiseen, älä niiden ihmettelyyn

TecAlliancen korjausohjeiden ehdoton etu on monimerkkikorjaamoiden arjen helpottamisessa. Kun pihaan voi rullata melkein mikä tahansa kulkuneuvo, kenen tahansa osaaminen loppuu jossain kohtaa. Apuja löytyy niin jakopään huoltoon kuin raitisilmasuodattimen vaihtoon.

Jotta arki on sujuvaa, töiden ohjeet kannattaa tarkastaa järjestelmästä. Kun työn aluksi tietää purkaa oikeat osat oikeassa järjestyksessä päästäkseen kiinni varsinaiseen ongelmaan, aikaa ei huku ylimääräiseen ihmettelyyn. Samaten järjestelmästä on helppo tarkastaa oikeat momentit kiristyksiin, tarvitaanko työhön erikoistyökaluja, mitä osia tai nesteitä missäkin kannattaa käyttää ja varmistaa muutenkin, että kaikki tulee hoidettua asianmukaisesti.

TecAlliancen kautta löydät esim.

 • Korjauskäsikirjat
 • Tekniset tiedot
 • Asennusajat
 • Kytkentäkaaviot
 • Diagnoositiedot
 • Sulake- ja relekytkennät
 • Takaisinkutsukampanjat
 • Tekniset ilmoitukset

Tekniset ilmoitukset helpottavat ongelmien korjaamista tehokkaasti

TecAlliancen tekniset ilmoitukset helpottavat korjaamolla vikojen paikallistamista ja korjaamista. Välillä tulee vastaan vikoja, joita esiintyy usein samassa automallissa, mutta ensimmäistä kertaa vikaa korjaavan on hankala paikallistaa, mistä lähteä liikkeelle. Tekniset ilmoitukset helpottavat työtä, sillä niihin on kerätty yleisesti tiedossa olevia automallin vikoja ja niiden korjaustapoja.  

Miten TecAlliancen korjausohjeet toimivat ADAssa

TecAlliancen palvelu integroituu suoraan ADAan niin, että saat tarvittavat korjausohjeet ja kuvat auki suoraan ADAn kautta.  

Homma toimii seuraavasti:

 1. Kun ajoneuvo tulee ensimmäisen kerran työn alle, haet sen tiedot Traficom-haun avulla ADAan.
 1. Auton merkki- ja mallitietojen perusteella ADA yhdistää oikeaan paikkaan TecAlliancen tiedoissa.
 1. Oikean huollon tiedot löytyvät syöttämällä työmääräyksen luontivaiheessa auton ajetut kilometrit.

Katso tältä videolta tarkemmin, miten huollon sisällön haku toimii »

Kokeile ADAa omassa työssäsi

Testaa ADaa maksutta omassa arjessasi. Täytä lomake, niin avaamme Sinulle ADAn testitunnukset ilmaiseksi ilman minkäänlaista sitoutumista. Testitunnukset ovat voimassa 1 kk ajan ja voit kokeilla kaikkia ohjelman toimintoja.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiitos!
Olemme vastaanottaneet testitunnuspyyntösi

Käsittelemme pyyntösi mahdollisimman pian, ja olemme sinuun yhteydessä kokeilujakson aloituksesta.
Palaa takaisin etusivulle tästä
Oops! Something went wrong while submitting the form.