Hyvä toiminnanohjaus helpottaa autokorjaamon arkea

Tiedätkö mikä erottaa autokorjaamoiden toiminnanohjausjärjestelmiä? Monet niistä suoriutuvat perustehtävistään, mutta päivittäisessä käytössä erot huomaa. Lue lisää blogistamme!

Lue lisää

Verkkoajanvaraus autokorjaamon käytössä – helpota ostamista yritykseltäsi!

Verkkoajanvaraus on yksi toimiva tapa hankkia asiakkaita internetistä. Usein verkkoajanvaraus kuitenkin ymmärretään väärin, joten yritämme avata tässä tekstissä, miten verkkoajanvarausta kannattaa käyttää, jotta korjaamon asiakasvirtaa saadaan kasvatettua.

Lue lisää

Kiinnitä huomiota näihin viiteen asiaan autokorjaamo-ohjelmistoa valitessasi

Keräsimme viisi meidän mielestämme tärkeintä asiaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota autokorjaamon toiminnanohjausjärjestelmää valitessa.

Lue lisää

Kokeile ADAa omassa työssäsi

Täyttämällä oheisen lomakkeen voit hakea ilmaiset testitunnukset ohjelmaan. Testitunnuksilla voit kokeilla ohjelmaa omassa työssäsi, ja nähdä konkreettisesti sen hyödyt yrityksesi liiketoiminnalle.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Testitunnukset ovat voimassa yhden kuukauden, ja voit kokeilla ohjelman toimintoja ilman rajoituksia. Kokeilujakso ei sido tai velvoita sinua mihinkään.

Kiitos!
Olemme vastaanottaneet testitunnuspyyntösi

Käsittelemme pyyntösi mahdollisimman pian, ja olemme sinuun yhteydessä kokeilujakson aloituksesta.
Palaa takaisin etusivulle tästä
Oops! Something went wrong while submitting the form.

ADA Drive Oy – sujuvaa arkea autokorjaamoihin vuodesta 2010

ADA Drive on suomalainen ohjelmistoyritys joka on keskittynyt autokorjaamojärjestelmiin. Tuotamme kahta eri ohjelmistoversiota ADA BASEa ja kevyempää ADA LITEä.

ADA on aina korjaamon puolella

Meidän tehtävämme on tehdä korjaamosi bisneksestä ja kasvusta helpompaa. Kokemuksesta tiedämme, että korjaamon arki on ihan riittävän hektistä ilman ylimääräistä säätöä ohjelmistojen kanssa. Tämän vuoksi olemme keskittyneet omissa tuotteissamme nimenomaan helppokäyttöisyyteen ja työn sujuvuuteen.

Moderni järjestelmä, joka kehittyy jatkuvasti paremmaksi

Väitämme, että ADA on jo nyt markkinoiden helppokäyttöisin järjestelmä. Kehitämme järjestelmää jatkuvasti eteenpäin ja tuomme uusia liittymäpintoja eri järjestelmiin. Näin voimme olla omalta osaltamme mahdollistamassa sitä, että korjaamosi saa aina käyttöönsä edistyksellisen ja tehokkaan järjestelmän, joka integroituu sujuvasti muihin tarvitsemiisi työkaluihin.

Tilaa maksuttomat testitunnukset!

Kokeile ADAa kuukauden ajan ilmaiseksi! Aloita testi pyytämällä tunnukset.

Pyydä testitunnukset!