Onko haaveissa autokorjaamon perustaminen?

Olemme listanneet muutamia asioita, joista saattaa olla sinulle hyötyä kun suunnittelet korjaamotoiminnan aloittamista. Lue blogistamme lisää, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon, jotta korjaamon perustaminen lähtisi käyntiin mahdollisimman sujuvasti.

Lue lisää

Hyvä toiminnanohjaus parantaa autokorjaamon oikeusturvaa

Hyvä toiminnanohjausjärjestelmä selkeyttää korjaamon sopimuspuolta, vähentää reklamaatioita hinnasta ja mahdollistaa ongelmatilanteiden nopean selvittämisen. Lue millä kaikilla tavoin toiminnanohjaus hyödyttää autokorjaamoa oikeusturvan näkökulmasta.

Lue lisää

Pidä autokorjaamon työmääräykset selkeänä

Työmääräysten sujuva käsittely on välttämätön osa autokorjaamon arkea. Hyvät työmääräykset pitävät tekemisen selkeänä ja tehokkaana, kun taas huonot tekevät työstä sekoilua ja asioiden selvittelyä. Tämän vuoksi on paljonkin väliä, millaisia työmääräykset ovat. Lue lisää hyvän työmääräyksen luomisesta.

Lue lisää

Mitkä asiat vaikuttavat autokorjaamon arvoon

Yrityksen arvonmääritykseen on useita erilaisia tapoja, mutta kaavamainen määritystapa ei kuitenkaan tavallisesti kerro ensinkään, mitä mahdollinen ostaja on valmis yrityksestä maksamaan. Lue blogista, miten korjaamotoiminnan arvon kehittymiseen voidaan vaikuttaa.

Lue lisää

Traficom-haku helpottaa autokorjaamon tiedonhallintaa

Traficom-haun avulla yrityksesi voi nopeuttaa asiakaspalveluaan merkittävästi ja varmistaa, että ajoneuvojen tiedot ovat oikeasti ajan tasalla. Esimerkiksi se, että asiakkaasi muistaa auton vuosimallin väärin tai ei tiedä sitä ollenkaan, voi vaikuttaa merkittävästi korjauksen sisältöön ja sitä kautta hinta-arvioon.

Lue lisää

TecAlliancen huolto-ohjelmat ja korjausohjeet osana ADAa

TecAlliancen korjausohjeiden ehdoton etu on monimerkkikorjaamoiden arjen helpottamisessa. Kun pihaan voi rullata melkein mikä tahansa kulkuneuvo, kenen tahansa osaaminen loppuu jossain kohtaa. Apuja löytyy niin jakopään huoltoon kuin raitisilmasuodattimen vaihtoon.

Lue lisää

ADA-järjestelmän rakentamisessa hyödynnetään kokemuksia autokorjaamon arjesta

”Kuka piru näitä järjestelmiä suunnittelee?” Ajatus pyörii mielessä vähän turhan säännöllisesti aika monella alalla – ja erityisen monella autokorjaamon työnjohtajalla ja omistajalla. Niin se pyöri meilläkin. Sitten päätimme, että asialle pitää alkaa tehdä jotain.

Lue lisää

Hyvä toiminnanohjaus helpottaa autokorjaamon arkea

Tiedätkö mikä erottaa autokorjaamoiden toiminnanohjausjärjestelmiä? Monet niistä suoriutuvat perustehtävistään, mutta päivittäisessä käytössä erot huomaa. Lue lisää blogistamme!

Lue lisää

Verkkoajanvaraus autokorjaamon käytössä – helpota ostamista yritykseltäsi!

Verkkoajanvaraus on yksi toimiva tapa hankkia asiakkaita internetistä. Usein verkkoajanvaraus kuitenkin ymmärretään väärin, joten yritämme avata tässä tekstissä, miten verkkoajanvarausta kannattaa käyttää, jotta korjaamon asiakasvirtaa saadaan kasvatettua.

Lue lisää

Kiinnitä huomiota näihin viiteen asiaan autokorjaamo-ohjelmistoa valitessasi

Keräsimme viisi meidän mielestämme tärkeintä asiaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota autokorjaamon toiminnanohjausjärjestelmää valitessa.

Lue lisää